Взяти участь у долі матусь із маленькими дітьми, котрі тікали від війни і залишилися без даху над головою і допомоги рідних, закликає Центр матері і дитини Херсона. З міста Сніжне, Донецька та Луганська сюди потрапили троє жінок із новонародженими малюками і ще одна вимушена переселенка, котра готується до пологів. У них немає поруч рідних, тож допомоги від родин чекати годі. А перебувати у центрі вони можуть лише тимчасово.
— Одну матусю з дитиною ми вже розмістили в гуртожитку — у неї знайшовся чоловік, і родина возз’єдналася. Але гуртожиток для маленької дитини — вибір не кращий: із теплом та гарячою водою там зазвичай проблеми. Тому звертаємося до всіх християнських конфесій та просто чуйних людей: якщо є можливість надати жінкам із малечею нормально облаштоване житло в будь-якому регіоні держави, прошу телефонувати особисто мені за контактним телефоном 0509884709, — каже директор Центру матері і дитини Херсона Наталія Надєліна.
Міський бюджет надав Центру матері і дитини Херсона приміщення, оплачує роботу його працівників та комунальні послуги. Та на все інше коштів бракує.
Херсон.