Бокс. Північні сусіди хочуть гарантій безпеки на час проведення поєдинку WSB з «Українськими отаманами». Про це заявив генеральний директор української команди Дмитро Гайструк.
«Президент федерації боксу Росії направив листа до нашої. В ньому йдеться про те, що їхня команда планує приїхати до нашої країни, але вони просять гарантії безпеки. Ми надаємо ці гарантії кожній команді, і це питання з «Командою Росії» також вирішимо».
Окрім того, Гайструк попросив усіх любителів боксу та глядачів, які будуть присутні на матчі, ставитися до цього поєдинку, насамперед, як до спортивної події.
«У нас нормальні стосунки з російською федерацією, боксерами, тренерами, «Командою Росії». Це лише спортсмени, котрі займаються своєю справою, яких треба зустріти гідно. Негативом ми нічого не досягнемо у цій ситуації», — сказав гендиректор.
Поєдинок «Українські отамани» — «Команда Росії» має відбутися в Києві 17 квітня. Варто нагадати, що в скандальному першому матчі між цими суперниками, котрий відбувся в Росії (Волгоград), українську команду відверто засудили.