У харківському Палаці спорту «Локомотив» за підтримки Харківської облдержадміністрації відбувся благодійний вечір боксу на підтримку української армії. Турнір зібрав кращих спортсменів країни та небайдужих до долі бійців АТО харків’ян. Спортсмени, вболівальники змогли зробити пожертви на підтримку української армії та правоохоронних органів. Зібрані в ході благодійного боксерського вечора кошти передано до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону на лікування й реабілітацію військових і правоохоронців, які дістали поранення в зоні АТО.
Благодійний вечір боксу відвідали голова Харківської ОДА Ігор Райнін, радник глави адміністрації Президента Олексій Логвиненко, керівники силових структур.
— Керівництво Харківської облдержадміністрації підтримало лігу боксерських клубів України в тому, щоб цей вечір боксу провести в місті Харкові на підтримку української армії, на підтримку правоохоронних органів, — зазначив Ігор Райнін, відкриваючи вечір боксу. — Але головна мета заходу — морально й духом підтримати наших бійців, які беруть участь в антитерористичній операції.
У десяти матчевих зустрічах стосунки з’ясовували спортсмени з Харкова, Києва, Миколаєва, Хмельницького, Фастова. Одну із зустрічей провели жінки: харків’янка Юлія Циплакова впевнено здобула перемогу над Галиною Вороблевською з Миколаєва.
По завершенні всіх двобоїв і нагородження переможців судді визначили кращого боксера вечора. Ним став харків’янин Микита Родіонов. Почесний кубок йому вручив голова Харківської облдержадміністрації.

Харків.