Шахи. Сочі (Росія). Чемпіонат світу. Українка Марія Музичук виборола путівку до фіналу. У півфіналі вона перемогла Гаріку Дронаваллі з Індії. У головному матчі Музичук зустрінеться з Наталією Погоніною (Росія), яка переграла шведку Пію Крамлінг.
Учора на чемпіонаті був вихідний. Фінальний поєдинок почнеться сьогодні. У першій партії білі фігури в російської шахістки. Учасниці мають зіграти чотири партії з контролем часу 90 хвилин на 40 ходів і 30 хвилин до кінця з додаванням 30 секунд на кожний хід, починаючи з першого. Якщо зустріч закінчиться внічию 2:2, тоді буде зіграно тай-брейк з укороченим контролем часу.

***

Мальорка (Іспанія). Гросмейстер Сергій Федорчук з результатом 7,5 очка з 9 переміг у міжнародному опен-турнірі в готелі Аmіc. За ним із відставанням у півочка друге місце посів ще один український гросмейстер Олександр Ковчан.
Хокей. Чемпіонат України. Плей-оф. Фінал. 31 березня. АТЕК (Київ) — ХК Кременчук. 2:4 (0:3; 1:1; 1:0). Наступний матч відбудеться 3 квітня.
Баскетбол. Южненський «Хімік», котрий виграв усі 30 (!) матчів регулярного чемпіонату країни в Суперлізі, і київський «Будівельник» автоматично вийшли до півфіналу плей-оф змагань. Сталося це після того, як деякі клуби не були допущені до наступного раунду після регулярної першості.
А в чвертьфіналі зустрінуться: «Київ» — «Черкаські Мавпи» та «Дніпро» — «Миколаїв». Тут серії триватимуть до трьох перемог однієї з команд і відбудуться у період з 2 по 13 (якщо знадобиться) квітня.