Після трагедії із прокурором-заручником, яку пережила Туреччина, в середу ввечері невідомі терористи скоїли збройний напад на центральну будівлю поліції в Стамбулі.
Як повідомили турецькі ЗМІ, троє осіб намагалися прорватися в поліцейське управління. Вони кілька разів вистрелили з автомата Калашникова по стражах порядку, які були на чергуванні. Вогнем у відповідь поліцейські на місці вбили жінку, у якої, крім автомата, була й саморобна бомба. Ще одного терориста поранено й затримано. Третьому злочинцеві вдалося зникнути. Поліція зазначає, що нападники на поліцейське управління були озброєні автоматами Калашникова російського виробництва. Губернатор Стамбула повідомив, що під час перестрілки було поранено одного поліцейського, тому по тривозі підняли всіх служителів правопорядку, щоб підключити до пошуку терориста, що втік. Жодна з політичних партій і угруповань поки що не взяли на себе відповідальності за напад на поліцію.
Майже щоденні сутички з поліцією і перекриття багатьох центральних районів у Стамбулі не тільки створюють певні незручності для численних туристів, а й лякають їх. Якщо так триватиме й далі, то місто на Босфорі може залишитися зовсім без іноземних гостей.