У суботу на шосе поблизу міста Трабзон було обстріляно автобус із футболістами стамбульського «Фенербахче». Вони поверталися з міста Різе, де з великим рахунком 5:1 перемогли місцеву команду «Різеспор».      
Як повідомив турецьким ЗМІ віце-президент «Фенербахче» Махмут Улсу, ніхто з футболістів не постраждав, але шофера клубного автобуса було поранено в обличчя й госпіталізовано.      
«Найімовірніше, ті, хто стріляв, домагалися того, щоб автобус без керування водієм потрапив в аварію й покалічилися всі гравці», — заявив віце-президент. 
Керівництво клубу «Фенербахче» вимагає ретельного розслідування інциденту й наполягає, щоб на цей час було припинено чемпіонат Туреччини з футболу.
До речі, у ньому нині із 58 очками лідирує команда «Галатасарай», у «Фенербахче» — 56 очок, у «Бешикташу» — 54, а в «Різеспору», який програв «Фенербахче», 28 очок. Команда з Різе посідає 14 місце в чемпіонаті Туреччини, де виступають 18 клубів.      
Інцидент із «Фенербахче» і вимоги клубу про тимчасове припинення чемпіонату країни буде розглянуто федерацією футболу Туреччини найближчими днями.