Безславно закінчила своє перебування на Львівщині команда генерал-лейтенанта міліції Олександра Рудяка, який, після свого призначення, на керівні посади привіз із собою людей із Полтави. Хлопці, схоже, не захотіли більше служити. Тож ставленик Януковича разом із двома десятками поплічників завантажили свої пожитки і накивали п’ятами, залишивши кілька тисяч міліціонерів Львівщини напризволяще.

А МВС уже сороковий день думає, кого ж призначити до Львова, претендентів набралося вже зо два десятки. Деякі з них заручаються нечуваною досі підтримкою, за одного з кандидатів агітує навіть церковний пастир — єпископ!..

Ситуація в країні, м’яко кажучи, максимально наближена до бойової. Виникає закономірне запитання: чому Міністерство внутрішніх справ протягом 40 днів не може призначити начальника ГУ МВС у Львівській області? Ситуацію з конкурсом на посаду звели вже до абсурду. Між тим нині не до сміху — на кордоні з військовою армадою готується до вторгнення «старший брат». Чому ж МВС усе тягне кота за хвоста?..

Львів.