Скоро чергові вибори в місцеві ради, й мені, голові громадської організації «Захист прав ветеранів — дітей війни» Запоріжжя, хочеться висловити наше бачення проблем країни й реформ у дзеркалі досвіду старшого покоління.
У нашій організації понад 10 тисяч дітей війни з різних районів області. Ми не клон якого-небудь партійного угруповання, що намагається використовувати проблеми країни для того, щоб бути при владі. Сьогодні близько 250 партій в Україні. І майже всі, прикриваючись гаслами демократії, давно перетворилися в банди розкрадачів народних грошей. Наше гасло: «Об’єднуйтесь, щоб бути здоровими і жити, а не виживати». Доводиться боротися проти геноциду, викликаного рішенням влади заморозити й без того мінімальні пенсії.
Наша бідність породжена політиками, а вони демонструють цинічну боротьбу за портфелі. Я не критикую владу. Ми самі її обираємо. Але вона диктує політику й впливає на економіку. Життя, що погіршується, і відсутність надії на його покращання найближчим часом, коли проблеми бюджету, війни, «соціалки» скинуті на плечі населення, змушують шукати відповіді на прості питання: в ім’я чого влада проводить реформи, куди йде прибуток від них, що в нас за влада? 
Запоріжжя.