Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов (на знімку) побував у Рокитнівському районі. Про тутешні проблеми йому розповіли  депутат Рівненської обласної ради Григорій Мініч та голова Рокитнівської районної ради Руслан Дубовець. З’ясувалося, що, крім бурштинової проблеми, розв’язанням якої нині займаються народні депутати в Києві, «головним болем» району є дороги і школи.
Спочатку Михайло Кириллов побував у Карпилівській ЗОШ І—ІІІ ступенів. У закладі, який розрахований на 226 учнів, наразі навчаються 668 дітей. Відтак місцева громада просить розпочати добудову школи, щоб діти здобували навчання в нормальних умовах.
— Рокитнівський район має позитивну динаміку народжуваності, лідер за кількістю багатодітних сімей в Україні. І це добре, бо в таких сіл, як Карпилівка, є майбутнє. Водночас є потреба в добудові шкіл, оскільки учні змушені навчатися у дві зміни, а в Карпилівці назріває необхідність переходу на навчання у три зміни. З коштами, звісно, проблеми, але в конкретному випадку розпочнемо з проектно-кошторисної документації. Спочатку треба виготовити її, а тоді вже шукатимемо, а якщо доведеться, то й «вибиватимемо» фінансування, — каже Михайло Кириллов.
Голова облради також побував у Березівській сільській раді, завітав у село Дроздинь Старосільської сільради до багатодітної сім’ї Марії Антонівни та Івана Сергійовича Огієвичів, в якій виховують одинадцятеро дітей, а цього року народилася трійня хлопчиків. Новонародженим та їхній мамі М. Кириллов привіз подарунки.
Крім того, посадовці проінспектували автошляхи Рокитнівського району. Ураховуючи складну економічну ситуацію, на думку Михайла Кириллова, слід розпочати з прокладання 700-метрового відрізку автодороги Вежиця—Борове до села Карпилівка, який весь у ямах і нагадує дорогу після війни. Саме з цього приводу і в голови облради, і в голови райради багато звернень місцевих мешканців.

Рівне.