Оголошено про відновлення виробництва на Запорізькому автомобілебудівному заводі. Головний конвеєр запрацює у другій половині квітня, а ще з березня повним ходом тривають роботи у підготовчих цехах.

Йдеться передусім про пресове виробництво, яке має забезпечити необхідний запас деталей для зварювальників. Останні теж уже запрацювали, і починається процес фарбування виготовлених ними кузовів автомобілів. Щодо головних завдань сьогоднішнього дня, то всі сили кинуті на підготовку обладнання до роботи, аби воно забезпечувало випуск автомобілів, котрі відповідали б найвищим критеріям якості.
До сказаного додамо, що через практично відсутній збут, ЗАЗ повністю зупинив роботу у грудні 2014 року. Щодо початку нового виробничого сезону, то на підприємстві не загадують, наскільки довгим він буде. Все залежить від економічної ситуації в державі, багато чого — від курсу долара, а найголовніше — від купівельної спроможності громадян. В умовах уже який рік заморожених зарплат і пенсій (часто вже, де-факто, і знижених) за, водночас, галопуючих базових тарифів, про щось напевне про роботу ЗАЗу говорити ніхто не береться.
Запоріжжя.