Двадцять сучасних радіостанцій з технічними характеристиками для використання у зоні бойових дій передав депутат Вінницької міськради Петро Бабій спецпідрозділу «Вінниця-2», створеному при міському відділі міліції.
— Про потребу у сучасних раціях бійці повідомили після повернення з Донбасу, — каже директор департаменту інформаційної політики Аліса Мисловська. — Незабаром вони знову відправляться у зону АТО. Інформацію про це ми надали депутатам міськради.
Петро Бабій каже, що не слід приписувати всі заслуги одному йому. Він розповів, що закуповували прилади разом з товаришем Олександром Волховим. «Радіостанції багатофункціональні, можуть працювати одночасно на двох різних частотах, — пояснив благодійник. — Передбачена технічна можливість програмувати будь-яку частоту в один із 125 каналів пам’яті. У режимі прийому сигналу робота розрахована без підзарядки упродовж однієї доби. Також обладнані засобами для виконання функції сканування».
Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи Вінницької міської ради Олег Парфілов повідомив, що нині також вирішується питання забезпечення підрозділу «Вінниця-2» бронетранспортером. Незабаром броньовану машину передадуть у розпорядження загону.

Вінницька область.