В Івано-Франківську розпочав роботу Єдиний інформаційний центр для учасників АТО. Як і було обіцяно головою ОДА Олегом Гончаруком на нещодавній зустрічі з бійцями, волонтерами та громадськістю, влада докладе максимум зусиль для розв’язання проблем учасників бойових дій та членів їх родин. Це стосується медичної, соціальної допомоги, забезпечення реабілітації, санаторно-курортного лікування, надання житла, земельних ділянок, сприяння у працевлаштуванні тощо. За словами посадовця, «повага до військовослужбовців має декларуватися справами». І вирішення цілого комплексу питань стане початком повернення боргів нашим захисникам. А звертаючись до підлеглих, наголосив, що кожен держслужбовець, який створюватиме перешкоди у розв’язанні проблем воїнів і на роботу якого нарікатимуть люди, нестиме відповідальність. Волонтерів, у свою чергу, попрохав контролювати діяльність чиновників і «знижувати градус напруження», який безперечно матиме місце, адже люди повернуться із загостреним почуттям і прагненням справедливості.
Згаданий інформаційний центр функціонує у приміщенні департаменту соціальної політики облдержадміністрації, на вул. Леся Курбаса, 2. За інформацією відомства, найчастіше військовослужбовці та їхні рідні звертаються по роз’яснення щодо виділення земельних ділянок, переліку документів для оформлення пільг з оплати за житлово-комунальні послуги та отримання одноразової грошової допомоги. 
Івано-Франківська область.

Довідково

На Прикарпаття повернеться 1864 військовослужбовці, з них 473 до Івано-Франківська. Варто зазначити, що це лише офіційні цифри, бо точна кількість добровольців невідома.