Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перші матчі. 14 квітня.
«Атлетико» (Іспанія, Мадрид) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 0:0.
«Атлетико»: Облак, Гуанфран, Годін, Міранда, Сікейра, Габі, Маріо Суарес, Арда Туран, Коке (Торрес, 83), Грізманн (Рауль Гарсія, 77), Манджукич. Тренер — Дієго Сімеоне.
«Реал»: Касільяс, Карвагаль (Арбелоа, 85), Варан, Рамос, Марсело, Кроос, Модрич, Джеймс Родрігес, Роналду, Бейл, Бензема (Іско, 75). Тренер — Карло Анчелотті.
Рефері — Милорад Мажич (Сербія).
Мадрид. Стадіон «Вісенте Кальдерон». 52 553 глядачі. 19 градусів.
Це була сьома невдала спроба «Реала» перемогти земляків у нинішньому сезоні. Як і очікувалося, матч вийшов бойовим, в’язким і досить видовищним, але без забитих м’ячів. Цікавішим був перший тайм, коли гості могли влучити, і не раз. Однак воротар суперника Облак діяв блискуче.
«Атлетико» має задовольнити такий результат. Хоч він і не переміг, однак зумів зберегти свої ворота недоторканими. Тепер «Реалу» вдома потрібно забивати обов’язково, а от будь-який гол «Атлетико» помітно ускладнить життя королівському клубу.


«Монако» списувати з рахунків не варто


«Ювентус» (Італія, Турин) — «Монако» (Франція). 1:0. Гол: Відаль, 57 (п).
«Ювентус»: Буффон, Лігтштайнер, Бонуччі, К’єлліні, Евра, Відаль, Пірло (Барцальї, 74), Маркізіо, Перейра (Стураро, 87), Тевес, Мората (Матчі, 83). Тренер — Массіміліано Аллегрі.
«Монако»: Субашич, Раджі (Бербатов, 71), Карвальо, Абденнур, Курзава, Фабіньо, Кондогбія, Моутіньо, Карраско, Мартіаль (Карвальо, 87), Дірар (Бернарду Сілва, 51). Тренер — Леонарду Жардім.
Рефері — Павел Краловець (Чехія).
Турин. «Ювентус стедіум». 40 801 глядач. 22 градуси.
Від «Ювентуса» очікувалося побачити не такої гри. Особливо в зустрічі проти монегасків. Але ті налаштовані на турнір дуже серйозно. «Монако» вкотре довів, що з рахунків списувати його не варто, навіть у битві з грандами.
Попереду «дуель» у відповідь, де «Юве» на солодке життя сподіватися не варто. Якщо чинний чемпіон Італії зіграє так, як у Турині, і матиме такий самий невиразний вигляд, то прохід до наступного раунду змагань забезпечить собі представник французького чемпіонату.

 


На знімку: точний удар з пенальті Артуро Відаля (ліворуч) приніс перемогу «Ювентусу».


Фото uefa.com.