Бійці зведеного загону прикарпатських правоохоронців «Івано-Франківськ» удев’яте вирушили на схід країни. І хоча ротації відбуваються майже щомісяця, до таких щемних проводів неможливо звикнути, особливо рідним (на знімку).

 

 

За період бойових заворушень на Донбасі через горнило війни пройшло вже майже 700 місцевих міліціонерів, які щоразу підтверджували свій професіоналізм, отримували схвальні відгуки та подяки за добросовісну службу. Що так буде й цього разу, не сумнівається заступник начальника УМВС України в області полковник міліції Руслан Воробйов, даючи напутні настанови колегам. Багато бійців не вперше їдуть у східний регіон, тому добре усвідомлюють відповідальність покладених на них обов’язків і налаштовують на службу в незвичних умовах новачків, серед яких цього разу дві дівчини. За словами командира загону полковника міліції Олега Євченка, 95 бійців особового складу повністю забезпечені формою, боєприпасами та їжею. Усі пройшли курси спеціальної підготовки на полігоні та готові служити на блокпостах і охороняти особливо важливі об’єкти поблизу Маріуполя.
Окрім рідних, друзів та колег, провести правоохоронців прийшли й вихованці підшефної Угорницької школи-інтернату. Їхні сувеніри, подаровані від щирих дитячих сердець, повсякчас нагадуватимуть бійцям про рідну прикарпатську землю. За традицією священики благословили відряджених та подарували кожному з них молитовник.
Івано-Франківська область.

 

Фото надане прес-службою УМВС області.