Новопризначений голова Запорізької облдержадміністрації Григорій Самардак зустрівся з групою народних депутатів від Запоріжжя. 
На запрошення відгукнулися Ігор Андрющенко, Вадим Кривохатько, Микола Фролов (усі — Блок Петра Порошенка), Петро Ванат та Олександр Романовський («Народний фронт») і позафракційний Євген Балицький. Мета зустрічі — спроба скоординувати зусилля парламентаріїв для лобіювання інтересів Запорізького регіону. Бо хоч сама область за підсумками минулого року посідає третє місце в Україні за обсягом виробленого ВВП, та чомусь постояти за себе не могла.
«Ми можемо показати приклад усій країні, як, незважаючи на різні політичні погляди, можна працювати разом заради розв’язання проблем запоріжців. Консолідація сил обласної влади і народних депутатів дасть змогу досягти найефективнішого способу державного управління в регіоні. Обласна влада повністю відкрита до співпраці з парламентаріями. У нас одна мета на всіх — мир і благополуччя на рідній землі», — підкреслив Григорій Самардак.
Народні депутати, зі свого боку, одностайно підтримали ініціативу голови облдержадміністрації об’єднати зусилля заради обстоювання інтересів Запорізького краю в парламенті.
Запоріжжя.