Бокс. Нью-Йорк (США). У знаменитому залі «Сквер Гарден» чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, ІBF і ІBO 39-річний українець Володимир Кличко (64-3, 53 KО) з рахунком 116:111, 116:111, 118:109 виграв у претендента зі США Брайанта Дженнінгса (19-1, 10 KО).
Експерти в США, Європі та Україні прогнозували швидку перемогу Кличка нокаутом, але цього не трапилося, оскільки американський боксер продемонстрував відмінні навички в обороні, гарну швидкість і витривалість.
Кличко з першого раунду взяв ініціативу до своїх рук і почав застосовувати джеби та прямі удари. Та щільний блок американця не дав змоги усім ударам досягати мети. Протягом усього поєдинку американський боксер під час своїх атак намагався піднирнути під руки Кличка й завдавати ударів з близької дистанції. Однак українець зупиняв його джебами.
У чемпіонських раундах Кличко активізувався і завдав багатьох точних ударів у голову суперника, однак Дженнінгс усе витримав.
Підсумок бою й великий розрив у записках суддів розчарували американця, але й для шанувальників чемпіона великої радості не принесли, оскільки всі сподівалися на нокаут. Вердикт суддів підтвердив високу спроможність чемпіона світу за чотирма версіями Володимира Кличка й продемонстрував перспективи Брайанта Дженнінгса, який почав тренуватися лише шість років тому.