На фронті найбільш неспокійно в районі населеного пункту Широкине та поблизу донецького аеропорту — с. Піски. Що нині там відбувається, розповіли «Голосу України» наші військові.
Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Бойовики активізувалися. По нашим позиціям вони ведуть вогонь з усіх видів зброї: мінометів, танків, стрілецької зброї. Наприклад, уже сьогодні гатили із гранатометів. Учора з ранку у селищі Широкине застосували гаубиці. Останні декілька днів луплять артилерійськими снарядами великої потужності. Про це свідчать воронки, які залишаються після вибуху. Схоже, вони намагаються просто розбомбити усе навкруги, як у донецькому аеропорту. Щоб потім ми залишили свої позиції. Вночі в районі селища Гранітне вони використали «Гради». Завдали удару з населеного пункту Григор’ївка. В результаті обстрілу ніхто з військових не постаждав. На даний момент утримуємо усі свої позиції.
Боєць батальйону Дніпро-1 (с. Піски):
«Нині знаходжуся на базі. За інформацією побратимів, у Пісках гаряче. Окупанти обстрілюють позиції наших бійців із різних видів зброї. Із району Жаб’ячого постійно працюють міномети. Із району «веж-близнюків» луплять САУ та крупнокаліберні кулемети. Війська РФ настільки знахабніли, що почали підходити до наших позицій на досить близьку відстань. Утім усі атаки вдало відбито».