У Національному антикорупційному бюро запрацював офіційний сайт —http://www. nabu. gov. ua. Сайт поки що працює в тестовому режимі, на ньому розміщено основні принципи роботи відомства, законодавчу базу, що регулює його діяльність, відомості про керівника бюро та його першого заступника, оголошення про відкритий конкурс на заміщення вакантних посад.
Наразі оголошено конкурс на 15 посад у відомстві, документи прийматимуть із 28 квітня по      7 травня. Під час конкурсу претенденти на роботу в Антикорупційному бюро муситимуть скласти кваліфікаційний іспит, тестування на знання законодавства, пройти спеціальну перевірку і співбесіду, заповнити декларацію про майно, доходи та видатки за 2014 рік, що перевищують 50 тисяч гривень (декларація перевірятиметься). Для проведення конкурсу утворюються конкурсні комісії, до складу яких увійдуть представники Національного бюро, фахівці та представники Ради громадського контролю при Національному бюро. У конкурсі не матимуть право брати участь громадяни інших держав, особи, котрі мають судимість за скоєння злочинів, співробітники правоохоронних органів, які раніше вели боротьбу з корупцією, законом встановлено також певні інші обмеження. Після проведення тестування на сайті Антикорупційного бюро буде розміщено рейтинг кандидатів на заміщення вакантних посад, допущених до участі в конкурсі.
Середній посадовий оклад співробітників Антикорупційного бюро становитиме майже 30 тисяч гривень. Скажімо, посадовий оклад керівника Юридичного управління буде 32 155 гривень, начальника відділу з роботи зі ЗМІ та громадськістю —     29 232 гривні. Під час випробувального терміну — стажування — зарплата виплачуватиметься з понижуючим коефіцієнтом 1,5.
Директор Національного Антикорупційного бюро Артем Ситник під час брифінгу представив свого першого заступника, ним став Гізо Углава — колишній заступник головного прокурора Грузії. Очікується, що новостворене бюро сповна запрацює з 2016 року.