Протягом останньої доби терористи понад сорок разів порушили режим припинення вогню. Яка нині ситуація на фронті, розповіли українські військові.
Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Лише за останню ніч наші позиції в населеному пункті Широкине бойовики обстріляли понад десять разів. Лупили із САУ калібром      152 мм, з мінометів 120 і 82 мм, а також з різних видів стрілецької зброї. Легке поранення в ногу одержав наш побратим. Зараз йому надають медичну допомогу в одній із лікарень Маріуполя. Нині одну частину селища Широкине зайняли окупанти, другу контролюємо ми. Наші позиції вигідніші, оскільки розташовані на висоті. Якщо бойовики підуть на штурм — зазнають великих втрат. Прорвати оборону вони намагаються невеликими диверсійними групами. Одну з таких вдалося  знешкодити. Від безвиході луплять із важкої артилерії».
Полк особливого призначення «Дніпро-1» (с. Піски):
«Останні дні ситуація загострилася. У нас обстріли не стихають ні на годину. Мирних мешканців майже немає, усі виїхали. Не залишилося тут і жодного вцілілого будинку. Попри Мінські домовленості наша аеророзвідка регулярно доповідає про скупчення важкої техніки та артилерії у Донецьку. Саме звідти ведеться обстріл наших позицій. Постійно працюють снайперські групи. У будь-який момент може розпочатися повномасштабний наступ. Але бойовий дух бійців як завжди високий, і жодної позиції ми не здамо».