У Полтаві біля Поштамту відбувся традиційний День передплатника (на знімку). Як і завжди, організували його працівники цієї установи та обласної дирекції «Укрпошти». 

 


З ними та творцями газет, журналів, інших періодичних видань зустрілися сотні полтавців. Останні не приховували: багатьом із них акція нагадала про передплатну кампанію на друге півріччя, про яку трохи забули за весняними клопотами. Тим паче, що в таку пору багато часу проводять за містом, на своїх «дачах» і городах. Тож активно цікавляться відповідною тематикою й у періодиці. Водночас постійні передплатники і читачі «Голосу України», котрі підходили до інформаційного стенду нашої газети, відзначали, що серед розмаїття її публікацій городники знаходять для себе чимало цікавої та потрібної інформації. Дехто з них скористався нагодою і передплатив парламентське видання на наступне півріччя просто під час згаданого дійства або запланував зробити це найближчими днями.
Ті, хто підходив до своєрідної імпровізованої приймальні «Голосу України» просто неба, не оминали, звісно, й тем політики, оборони країни, правового захисту тощо. Був серед них і народний депутат України третього скликання парламенту Олександр Кулик. Попри те, що він — знаний у краї журналіст і правозахисник, засновник газети «Полтавська думка», парламентське видання також вважає «своїм». Тож передплатив його, не вагаючись. І одержав у подарунок наші фірмові календар та кепку.
Полтава.


Фото автора.