У ході розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки було викрито  незаконну врізку в нафтопродуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс», повідомив прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук. Фігурантом та, ймовірно, організатором є працівник Мукачівського лінійного відділу міліції на Львівській залізниці.
Другий випадок. У лісі, на околиці с. Циганівці Ужгородського району, правоохоронці виявили несанкціоновану врізку — приварений до труби нафто-продуктопроводу металевий патрубок з шаровим краном на кінці та штуцером. У ході подальшого досудового розслідування встановлено причетність і до цього співробітника міліції.
«І третій злочин, — продовжує Олег Сидорчук, —  у місті Рахові, коли в помешкання заступниці голови Рахівського районного суду вночі проникли двоє чоловіків, один із яких виявився співробітником карного розшуку, а другий — раніше судимим. Намагалися винести сейф. Цих зловмисників затримано, їх повідомлено про підозру в учиненні злочину». Вони вже перебувають за ґратами.
— Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу прокуратури області, а мною забезпечено контроль за його ходом. І зазначу, що прокуратурі байдужі посада чи приналежність особи, котра вчинила злочин, до якоїсь політичної сили чи структури. Перед законом усі рівні, — наголосив прокурор.