Сьогодні у Варшаві розпочинається ІІ Міжнародний форум «День українського бізнесу в Польщі». Особливо його учасників цікавитиме хід реформ в Україні. Адже без цих змін бізнесменам важко буде вкотре повірити в інвестиційну привабливість нашої держави. До слова, цьому присвячено спеціальний тематичний блок конференції, де говоритимуть, зокрема, про правове забезпечення розвитку спеціальних економічних зон, науково-технологічних парків та промислових кластерів, про зміни в податковій та митній політиці.

Другого дня роботи форуму відбудеться презентація проектів, які вже пройшли відбір у рамках спеціального міжнародного конкурсу і можуть бути реалізовані в рамках польських спеціальних економічних зон. Крім того, під час форуму свої інвестиційні можливості продемонструють й регіони: Дніпропетровськ, Київ, Одеса та Харків.
Варшавський форум є продовженням «Дня польського бізнесу в Україні», який відбувся у грудні минулого року в Києві під егідою Польсько-української господарської палати. Залишається сподіватися, що не за горами той час, коли конференційні заходи на кшталт «дня українського бізнесу» перетворяться на конкретні проекти, вигідні обом сторонам.
Варшава.