З 1 по 4 червня у Києві відбудеться міжнародний футбольний турнір пам’яті Валерія Лобановського. Разом із молодіжною збірною України (U-21) участь у змаганнях візьмуть її однолітки з Молдови, Словенії та Греції. Про це «Голосу України» повідомили в ФФУ.


Матчі дванадцятого Меморіалу Лобановського триватимуть два дні. 2 червня о 15:00 на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова Словенія зіграє з Грецією, а о 17:00 на поле арени «Динамо» імені Валерія Лобановського вийдуть збірні України та Молдови.


Наступного дня відбудуться ще два поєдинки. У разі перемоги українців у першій грі фінал турніру розпочнеться о 17:00 на динамівському стадіоні, а матч за третє місце — о 15:00 на НТК імені Віктора Баннікова. Якщо підопічним Сергія Ковальця не вдасться обіграти Молдову, то о 17:00 на стадіоні «Динамо» відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 18:30 на стадіоні імені Баннікова.


Останній Меморіал Лобановського відбувся 2013 року й приніс українцям «срібло» — тоді у вирішальній зустрічі вони поступилися команді Австрії — 0:1.