Фінал Кубка Рахівського району з футболу серед дорослих провели на стадіоні Рахова. Турнір відбувся за сприяння народного депутата України Василя Петьовки, повідомила його прес-служба.


Участь у фінальній боротьбі взяли шість команд, які протягом двох тижнів у напруженій боротьбі показували хорошу та змістовну гру й отримали найкращі результати у відбіркових турнірних змаганнях. За звання переможця району змагалися команди футбольних клубів «Розтоки», «Великий Бичків», «Рахів», «Ділове», «Богдан» та «Верхнє Водяне».


Перше місце між собою розіграли футболісти з Великого Бичкова й Розтоків. Гра команд була напруженою. І після пенальті перше місце здобули спортсмени села Розтоки. Друге місце — у футболістів з Великого Бичкова, а бронзовими призерами стали гравці ФК «Рахів».


Команда-володар Кубка району та команди-учасники отримали кубки, грамоти і нові футбольні м’ячі від Василя Петьовки, які їм вручили помічник народного депутата Михайло Штефко та т. в. о. голови Рахівської райдержадміністрації Віктор Медвідь.


Закарпатська область.

 


На знімку: під час турніру.


Фото надане прес-службою народного депутата.