У Володимира Путіна в Росії серйозні проблеми. Під час опитування росіян на тему, хто, на їхню думку, найкращий правитель Росії усіх часів, перше місце посів вусатий грузин. Сталіна вважають найкращим аж 37 відсотків росіян. У Путіна підтримка у 19 відсотків і «лише» друге місце.


Я розумію, що Путіну дуже приємно, бо він таки на кілька відсотків випередив одного з своїх головних конкурентів — царя Івана Грозного (Кривавого). Але друге місце його не може не засмучувати.


Та це можна виправити. Тому насмілюся дати «ампіратору всеросійському» добру пораду. Путіну слід облишити в спокої наш Донбас, бо якщо ще рік там потовчеться, то поступиться в рейтингу не лише Івану Кривавому, а й Петру-Пияку та Катерині Многомужній (багато чоловіків мала), і зайнятися Росією. Не гаючи часу, йому слід за пару місяців розстріляти кілька мільйонів росіян, а ще мільйонів 20 виселити на Далекий Схід, щоб ті звідти повиганяли всіх китайців. Кажучи мовою Шевченка, йому треба «місити недобитків православних». А щасливий народ почне захоплено волати: «Гуля наш батюшка, гуля! Ура!.. ура!.. ура!..» Як говорять російські конкретні пацани, я зуб даю, що рейтинг Путіна як найкращого правителя дуже швидко наздожене та перевершить рейтинг вусатого ката. І Путін назавжди увійде в історію Росії, яка, я чомусь переконаний, дуже швидко закінчиться, як най-най-найкращий правитель.