Найбільшу кількість обстрілів бойовики зосередили на Донецькому напрямку. Вони вели вогонь по населеним пунктам Піски, Тарамчук, Березове та Мар’їнка. На Луганському стріляли з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Оріховому, Жовтому, Щастю. Таку інформацію учора повідомили в прес-центрі АТО. Що відбувається на фронті, розповіли українські військові. 


Боєць батальйону спеціального призначення «Січ» (с. Піски):


«Обстріли продовжуються. Учора у Пісках було справжнє пекло. Ворог вів вогонь по наших позиціях із села Жаб’яче. Сепари лупили із крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, СПГ, мінометів калібру 82 та 120 мм. Останнім часом вони активно використовують міни-запальнички. Ці снаряди від будинків майже нічого не залишають. Неспокійно і в Авдіївці. Наші хлопці відбили напад диверсійної групи. 


Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):


«У населеному пункті Широкине ситуація важка. Бойовики обстрілюють наші позиції з крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, АГС, РПГ, 82-міліметрових та 120-міліметрових мінометів. Коли ми даємо їм по зубам, вони запрошують перемир’я. Забирають з полю бою своїх орків та знову продовжують лупити по нашим позиціям.


За інформацією офіційного сайту голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, на околиці Кримського, а також у Попасній протягом ночі періодично спалахували перестрілки з автоматичної зброї, які мали локальний характер. Обидва населені пункти залишилися поза зоною ураження, ніхто з мирних мешканців не постраждав.


«На жаль, минула доба не обійшлася без загиблих і поранених серед українських військовослужбовців. Вчора на околиці Станиці Луганської підірвалися двоє українських бійців, котрі виконували бойове завдання біля берега Сіверського Донця й зачепили розтяжку з гранатою. Один із них загинув, інший отримав важкі осколкові поранення, — йдеться у повідомленні.