6 травня, № 79


Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо кредитних зобов’язань», № 321-VІІІ.


Закон України «Про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування деяких лікарських засобів та медичних виробів», № 332-VІІІ.


7 травня, № 80


Закон України «Про ринок природного газу», № 329-VІІІ.


8 травня, № 81


Закон України «Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною», № 287-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони тваринного світу», № 322-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони біорізноманіття», № 323-VІІІ.


Закон України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», № 327-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», № 328-VІІІ.


13 травня, № 82


Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів», № 289-VІІІ.


Закон України «Про внесення зміни до статті 16 Основ законодавства України про охорону здоров’я», № 326-VІІІ.


Закон України «Про внесення зміни до статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо посилення захисту прав дітей-інвалідів», № 339-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до статті 69 Податкового кодексу України щодо спрощення умов ведення бізнесу», № 344-VІІІ.


Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Проект «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»)», № 346-VІІІ.


15 травня, № 84


Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень у сфері архітектурно-будівельного контролю та удосконалення містобудівного законодавства», № 320-VІІІ.


16 травня, № 85


Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» щодо збереження науково-педагогічного кадрового потенціалу України», № 340-VІІІ.


20 травня, № 87


Закон України «Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у ХХ столітті», № 314-VІІІ.


Закон України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939—1945 років», № 315-VІІІ.


Закон України «Про доступ до архівів репресивних органів комуністичного тоталітарного режиму 1917—1991 років», № 316-VІІІ.


Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», № 317-VІІІ.


22 травня, № 89


Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо статусу осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», № 291-VІІІ.


26 травня, № 91


Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи», № 475-VІІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів, отриманих нерезидентами за борговими зобов’язаннями», № 482-VІІІ.


27 травня, № 92


Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей виконання проектів міжнародної технічної допомоги на Чорнобильській АЕС», № 364-VІІІ.


28 травня, № 93


Закон України «Про внесення змін до статті 287 Митного кодексу України щодо створення сприятливих умов для забезпечення виконання державних контрактів з оборонного замовлення та договорів на постачання продукції оборонного призначення», № 365-VІІІ.


Закон України «Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для забезпечення виконання державних контрактів з оборонного замовлення та договорів на постачання продукції оборонного призначення», № 366-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо вдосконалення прийому на навчання та розміщення державного замовлення», № 367-VІІІ.


30 травня, № 95


Закон України «Про особливості здійснення правочинів з державним, гарантованим державою боргом та місцевим боргом», № 436-VІІІ.


Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про особливості здійснення правочинів з державним, гарантованим державою боргом та місцевим боргом», № 437-VІІІ.