Про те, що нині відбувається на фронті, розповіли «Голосу України» українські військові

Боєць батальйону спеціального призначення «Січ» (с. Піски):
«Зараз перебуваю на базі. За останньою інформацією, бойовики продовжують обстрілювати наші позиції. Щоправда, не так інтенсивно, як вони це робили напередодні. Усі сили кинули на Мар’їнку. Поки що сепари оговтуються. Полізли учора, захопили один із блокпостів. Потім почала працювати наша артилерія. Хороша робота 28-ї механізованої бригади і артилеристів. Нині Мар’їнка наша. Поки розділити загальний оптимізм я не готовий. Наскільки мені відомо, від самого ранку сьогодні там спокійно, без обстрілів. Хоча всі ми розуміємо, так вони це не залишать. Інформація про серйозні втрати противника підтверджується. Принаймні вони це визнають по радіоперехопленнях».
Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Ситуація напружена. З самого ранку терористи гатили по населеному пункту Широкине з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Втрат серед наших військовослужбовців немає. Більше додати нічого. Тримаємося, готові дати відсіч у разі їхнього наступу».
Боєць однієї із механізованих бригад ЗСУ (район Бахмутської траси, неподалік населеного пункту Кримське):
«Сьогодні зранку на наш блокпост напала диверсійно-розвідувальна група противника. Бій тривав більше години. Дали їм гідну відсіч. Намагаються знайти в нас слабкі місця. Тільки-но бачать нашу силу — одразу відступають. Поранених і загиблих серед наших побратимів немає. Зазначу лише одне, щоб усі розуміли, проти нас воюють регулярні війська РФ. Ополченців майже не залишилося».