Читачі із прифронтового Маріуполя щиро вітають із чудовим святом — Днем журналіста весь редакційний колектив, регіональних кореспондентів і всіх читачів газети.

Завдяки високій професійній майстерності підготовки матеріалів у цікавих рубриках читацька аудиторія в Маріуполі не зменшується. Особливо запам’ятовується актуальні та своєчасні статті журналістів Сергія Демського, Наталі Яременко, Галини Квітки та багатьох інших авторів.
Великий інтерес викликають і змістовні матеріали з регіонів Ірини Козак, Олександри Юркової, Богдана Кушніра. Чимало на сторінках газети і читацьких листів.
Окремі слова подяки хотілося б сказати Ліні Кущ, у публікаціях якої відбиті не тільки труднощі та досягнення переселенців із зони АТО, а й тих українців, які змушені залишитися на окупованій території. Завдяки таким публікаціям не раз вдавалося привернути увагу до розв’язання проблем, які гостро стоять для мешканців Маріуполя та прикордонних регіонів, і не відчувати себе покинутими у важкій ситуації. 
Приємно, що трепетно ставляться до читачів газети в Маріуполі й у редакції. Напередодні свята найактивнішим читачам за дорученням редакції в Центрі поштового зв’язку №5 були вручені пам’ятні подарунки з логотипом видання.
Незмінні читачі «Голосу України» дякують редакційному колективу за увагу та від усієї душі вітають із професійним святом!

Олексій НАЗАРЕНКО, Микола ЛИННИК та інші читачі.

Донецька область.