У зоні проведення АТО неспокійно, кажуть в прес-центрі АТО і повідомляють, що за останню добу бойовики понад сорок разів обстріляли наші позиції. Ворог вів вогонь переважно із застосуванням мінометів та ствольної артилерії калібрів, заборонених Мінськими домовленостями. Що нині відбувається на фронті, розповіли українські військові.

Боєць батальйону спеціального призначення «Січ» (с. Піски):
«Бойовики луплять із мінометів, танків, стрілецької зброї. Активно діють розвідувально-диверсійні групи. Є інформація стосовно Мар’їнки. Цей населений пункт перебуває під нашим контролем. Учора наш батальйон разом із іншими підрозділами ЗСУ зачистили його від бойовиків. Операція була складна. Адже прочісували майже кожен двір. На щастя, поранених і загиблих серед наших військовослужбовців немає. Вдалося поспілкуватися з місцевими жителями. Усі вони підтримують нас. І скажу вам, нас це надихає. Неспокійно було в Авдіївці. Там наш батальйон теж утримує позиції. Ворог лупив із танків та мінометів. Є руйнування житлових будинків».
Полк особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«Обстріли велися із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. В районі Гранітного, крім артилерії калібром 120 мм, бойовики застосували і «Гради». По всій території фронту противник проводив активну повітряну розвідку. За ніч було зафіксовано понад три десятки прольотів безпілотників».
За інформацією офіційного сайту голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, біля населеного пункту Новотошківське (селище біля 29-го блокпоста на автодорозі Бахмутка) підірвався український військовий. 41-річний сержант вийшов на околицю селища в лісосмугу й зачепив розтяжку з гранатою. На щастя, поранення нетяжкі, загрози життю немає.
«Бойові дії протягом учорашнього вечора та минулої ночі велися також у Кримському, Троїцькому (Попаснянський район, біля Дебальцевого), Станиці Луганській та Катеринівці. В усіх випадках вони мали локальний характер, артилерія не застосовувалася. Даних про поранених і загиблих не надходило», — йдеться у повідомленні.