Сьогодні — День журналіста

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман привітав журналістів із професійним святом (на знімку). «Все, що ми робимо і маємо робити — це створити умови для формування справжнього громадянського суспільства. Все інше похідне: і влада, і організація влади, і система, і наші результати», — зазначив керівник парламенту.

Володимир Гройсман підкреслив, що від рівня журналістики залежатиме рівень розвитку нашої держави. «Дуже важливо, щоб ви були народним контролером, який дозволить на біле казати біле, на чорне — чорне, в тому числі стимулювати роботу парламенту. Адже без ваших принциповості, професійності навряд чи вдасться швидко відроджувати парламентаризм, і в цьому ключі надзвичайно важливо те, що ви робите кожного дня у Верховній Раді та за її межами», — наголосив Володимир Гройсман.

Голова Верховної Ради побажав журналістам успіхів, безпеки в роботі, щоб кожен відчував свій внесок у розвиток нашої держави. «Переконаний, що від вас залежить дуже багато. Дуже хотів би, щоб з кожним роком ви відчували захищеність, і суспільство вас поважало», — сказав глава парламенту.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.