Опозиційний уряд розробив пакет альтернативних рішень, впровадження яких стабілізує ситуацію в усіх сферах життєдіяльності країни. Про це після його засідання заявила народний депутат Наталія Королевська (Опозиційний блок).
«Ми пропонуємо альтернативні шляхи вирішення: що сьогодні потрібно зробити, аби відновити економіку, навести порядок у соціальній сфері, відродити і відновити країну. На жаль, уряд нас не чує. І я вважаю, що сьогодні одне правильне рішення з порятунку країни — формування уряду не за кольором і групою крові, а з представників усіх регіонів і політичних сил», — заявила Наталія Королевська.
За її словами, Кабмін некоректно розпоряджається грошима, фінансуючи популістські заходи, замість того, щоб направляти державні кошти на потреби простих людей. «Нині на казначейських рахунках перебуває майже 60 мільярдів гривень — сіли як курки на яйцях, все, нікому не дамо. Але проблема в тому, що люди в цей момент голодують. Сьогодні люди перестали лікуватися. Бабуся з пенсією 1000 гривень забула, що таке медикаменти, люди мучаться, йдуть до цілителів, збирають трави — роблять усе, що можливо, щоб хоч якось себе захистити і вберегти від болю. А ці сидять на 60 мільярдах і не дають ні копійки грошей», — заявила Н. Королевська.
Як відомо, народні депутати від Опозиційного блоку зареєстрували в парламенті проект постанови про позачерговий звіт уряду за результатами роботи за півроку і закликали членів Кабінету Міністрів скласти з себе імунітет, що стосується гарантованого року їхньої роботи.

Вл. інф.