Черговий День передплатника у Полтаві став досить урожайним на замовлення улюблених видань. Як і раніше, організували його працівники обласної дирекції «Укрпошти» та Полтавського поштамту. Цього разу передовсім для того, щоб відірвати від безкінечних домашніх клопотів тих, хто звик відкладати необхідні справи на останні дні чи навіть години. І нагадати їм про те, що передплатна кампанія для отримання газет і журналів протягом усіх без винятку шести місяців наступного півріччя вже завершується. Отже, треба поспішати...

Приємно було побачити біля інформаційного стенду «Голосу України» давніх друзів нашої газети. Вони ділилися враженнями від прочитаного, підказували нові теми для майбутніх публікацій. А пенсіонер Євген Шкурупій розмірковував уголос. Мовляв, газета непогана, та тільки треба поспішати до поштової скриньки аж п’ять разів на тиждень... Однак на пропозицію передплатити триразовий випуск «Голосу України» відреагував уже цілком серйозно: «Е ні, тоді пропущу якийсь потрібний мені закон чи цікаву публікацію». Тож біля столика «Укрпошти» Євген Павлович знову передплатив «повноформатний» п’ятиразовий випуск парламентського видання. І одержав у подарунок сувенірну продукцію «Голосу України» — настінний календар і фірмову кепку.
Водночас одна з полтавок вирішила зробити подарунок своїм батькам, які мешкають у селі Снітин Лубенського району. Вона передплатила нашу газету на їхню домашню адресу. Попри те, що черговий етап передплатної кампанії завершується, такі приємні презенти рідним людям (особливо пенсіонерам, які найбільше потерпають від сьогоднішнього безгрошів’я) робити ніколи не пізно.

Полтава.

 

 

Передплатник «Голосу України» Євген Шкурупій із сувенірною продукцією нашої газети.

Фото автора.