«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд). 3:0. Голи: Бейл, 4, Іско, 27, Роналду, 58.
«Реал»: Касільяс, Карвагал, Пепе, Рамос, Коентрау, Модрич, Алонсо, Іско (Ільярраменді, 72), Бейл, Роналду (Каземіро, 80), Бензема (Мората, 75). Тренер — Карло Анчелотті.
«Боруссія»: Вайденфеллер, Піщек (Шибер, 67), Сократіс, Гуммельс, Дурм, Кель (Йойич, 74), Шагін, Ройс, Мхітарян (Гофманн, 64), Гросскройтц, Обамеянг. Тренер — Юрген Клопп.
Рефері — Марк Клаттенбург (Англія).
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 75 000 глядачів.
«Реал», як і належить фавориту зустрічі, переграв «Боруссію», до того ж досить переконливо. Причому для гостей все могло закінчитися набагато гірше, якби не відмінна гра їхнього воротаря.
Матч вийшов багатим на небезпечні моменти та яскраві епізоди. Забив гол у своєму сотому матчі Ліги чемпіонів Роналду. Наставник німецького клубу Юрген Клопп був правий, називаючи своїх підопічних аутсайдерами чвертьфіналу. Шансів у «жовто-чорних» було дуже мало. Не додали їх, звісно, й кадрові втрати. Чого тепер можна чекати від «Боруссії» вдома? Звісно, там у гру вступить її головний козир — Левандовський. Але королівський клуб нині у такій формі, що здолати його з перевагою в чотири м’ячі вдасться хіба що завдяки чаклунові. Тому можна майже з упевненістю прогнозувати, що нинішня історія Ліги чемпіонів завершиться на користь мадридців.