Рівненська обласна організація ВО «Свобода» закликає рівнян 25 червня взяти участь у «Марші соціальної справедливості», щоб у такий спосіб «висловити свій протест недолугим діям уряду в царині соціальної політики та виступити проти продажу стратегічних підприємств, необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, проти торгівлі землею сільськогосподарського призначення». Свободівці обіцяють, що в марші візьмуть участь їхній лідер Олег Тягнибок та народний депутат України Олег Осуховський.
До речі, 18 червня під час сесії Рівненської міської ради фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» ініціювала внесення до розгляду проектів рішень «Про Звернення до Верховної Ради за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова» та «Про відповідальність уряду за невдалу соціально-економічну політику», однак пропозиція не була підтримана депутатами міської ради.
Дехто розцінює таку активність «Свободи» бажанням узяти більше голосів на майбутніх місцевих виборах, використовуючи болючі проблеми сьогодення.

Рівне.