Футбол. Вивчивши на місці умови та можливості міста-претендента на проведення матчу за Суперкубок України-2015, дирекція Прем’єр-ліги постановила, що цей поєдинок відбудеться в Одесі на стадіоні «Чорноморець».
Отже, 14 липня (вівторок) почесний приз виборюватимуть «Динамо» (Київ) і «Шахтар» (Донецьк). Номінальним господарем зустрічі, як раніше визначив жереб, стане київська команда.
Одеса не вперше прийматиме такий престижний матч. Раніше тут проводили зустрічі за Суперкубок України 2004—2007 і 2013 років. І всі ті матчі широко висвітлював «Голос України».
Як відомо, минулого сезону проводити футбольні матчі в Одесі заборонили через проблеми з безпекою в місті. Нещодавно президент ФФУ народний депутат Андрій Павелко та голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі домовилися, що «Чорноморець» у новому сезоні знову гратиме в Одесі.

***

Кубок Америки. Чилі. Матч 1/4 фіналу. 26 червня. Перу — Болівія. 3:1. Голи: Герреро, 20, 23, 74, Морено, 84 (п).
Перу: Гальєсе, Адвінкула, Самбрано, Аскуес, Варгас, Фарфан (Паоло Уртадо, 77), Йотун, Ретамосо, Куєва (Рейна, 82), Пісарро (Каррільо, 66), Герреро.
Болівія: Кіньонес, Мігель Уртадо (Ескобар, 46), Сентено, Ральдес, Коїмбра, Пенья (Педріель, 68), Чумасеро, Бехарано, Смедберг-Даленсе, Моралес (Лісіо, 46), Морено.