Позавчора київське «Динамо» в Австрії (в районі Інсбрука, поблизу селища Лойташ у готелі «Іnteralpen») розпочало підготовку до нового сезону. В роботі участь беруть: воротарі — Шовковський, Рибка, Коваль, Рудько; оборонці — Антунеш, Бурда, Віда, Драгович, Макаренко, Морозюк, Сілва, Хачеріді, Ягодінскіс; півоборонці — Беланда, Буяльський, Гармаш, Гусєв, Велозу, Мякушко, Петрович, Рибалка, Сидорчук; нападники — Кравець, Ленс, Мораес, Ярмоленко.
— Наша літня підготовка дуже відрізняється від зимової: маємо лише два тижні для того, щоб набрати форму, — сказав тренер киян Сергій Ребров. — Тому з першого дня збору розпочнеться серйозна робота. Та й контрольних матчів нам доведеться провести достатньо. Одне слово, часу на втягнення у процес не буде.
До слів наставника додамо, що кожен гравець «Динамо» під час відпустки працював за індивідуальним планом.
Чемпіони України зіграють шість контрольних поєдинків:   2 липня з «Університатєю» (Румунія, Крайова), 3 липня з «Легією» (Польща, Варшава),    6 липня з «Скандербеу» (Албанія, Корче),        7 липня з «Айнтрахтом» (Німеччина, Брауншвейг), 10 липня з «Фортуною» (Німеччина, Дюссельдорф), 11 липня з «Вікторією» (Чехія, Пльзень).