Бойовики лупили зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Розсадки Донецької області, кажуть у прес-центрі АТО. Артилерійський удар було здійснено по околицях Трьохізбенки Луганської області з гармат калібру 152 мм. На інших напрямках було досить спокійно. Яка нині ситуація на фронті, розповіли наші військові.
Боєць полку особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«У нас спокійно. Навіть трохи незвично. Бойовики не змогли взяти Широкине, і це факт. За нашою інформацією, вони відступили на схід: у район населеного пункту Саханка. Нині розвідники перевіряють цю інформацію. Утім, ми з обережністю ставимося до їхньої капітуляції. Оскільки тут вони залишили багато сюрпризів: повсюди лежать міни, які були ними встановлені, але не розірвалися. Останні декілька тижнів вони свідомо руйнували інфраструктуру. Лупили не по наших позиціях, а по будинках».
Боєць батальйону ОУН (с. Піски):
«Перебуваю на базі. За останньою інформацією від побратимів — там спокійно. Бойовики нині перегруповуються. До них постійно надходить підмога у вигляді техніки та живої сили з РФ. Розвідка доповідає про можливий наступ. Наші хлопці напоготові».
Боєць однієї з механізованих бригад ЗСУ (район бахмутської автодороги):
«Усю ніч тривали перестрілки. Бойовики лупили зі стрілецької зброї і гранатометів. Постраждалих немає. Нині у нас спокійно. Впевнений, що сепари так просто не дадуть нам спокій, адже їм поставлено завдання — прорвати цей напрямок. Тому чекаємо...».