В Одесі волонтери збирають кошти для допомоги пораненому командирові 2-го батальйону 28-ї окремої механізованої бригади підполковнику Сергію Щербині (на знімку).

Саме батальйон уродженця Березовського району Одеської області героїчно зупинив атаку бойовиків на Мар’їнку 3 червня, прийнявши на себе основний удар. 19 червня, під час боїв у Мар’їнці, унаслідок вогневого нальоту терористів, який накрив позиції 2-го батальйону, Сергій Щербина одержав численні поранення.
Кілька годин за його життя боролися хірурги в Курахові, після — у Красноармійську й Дніпропетровську. Цілу добу офіцер перебував на апараті штучного дихання, втратив багато крові. Першою фразою, яку він сказав, коли опритомнів, була: «Як там мої пацани? Що в Мар’їнці?»
Зараз, після кількох операцій, стан комбата стабільний. Щоби швидше поставити офіцера на ноги, волонтери організували благодійний аукціон побачень. На сторінці заходу в соціальних мережах створено альбоми зі світлинами дівчат і хлопців. Бажаючі взяти участь в акції можуть або завантажити свою світлину, або зробити грошову ставку на побачення з кимсь із альбому. Хто зробить максимальну ставку — вирушить на побачення з обраною людиною. Усі виручені кошти від заходу підуть на лікування героя.

Одеська область.

Фото trassae95. com