Після півторарічної перерви у Львові знову запрацював Скнилівський міст. Його ввели в експлуатацію в робочій обстановці та без звичного святкового перерізування стрічки.
За відкриття важливого шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення подякували начальнику Львівської залізниці, народному депутату та іншим важливим персонам. Забули лише згадати компанію «ЗахідТрансБуд» та її генерального директора Степана Маїка, яка за рахунок кредитів і чесного слова відновила важливий для Львова шляхопровід. Це найбільш професійна компанія з будівництва мостів у західному регіоні України.
Споруджений півстоліття тому міст торік закрили з огляду на аварійний стан. Роботи часто зупиняли, через брак фінансів. Вартість ремонту оцінили в 14,5 мільйона гривень. Борг перед будівельниками становить понад 6 мільйонів гривень. Активність львівської громади і наполегливість народних депутатів України з групи «Львівщина» змусили довести справу до кінця.
«Обіцяні на ремонт фінанси не переказали і досі. Люди, які долучалися до відновлення споруди, частину робіт виконали в борг. Я сподіваюся, що витрачені кошти, держава все-таки поверне», — заявив під час відкриття мосту голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Львів.