На Яворівському полігоні в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки з групою американських офіцерів побував генерал Реймонд Томас Одієрно, начальник штабу Сухопутних військ США.
Військові ознайомилися з перебігом навчань «Фіарлесс Гардіан-2015», які проходять за участі  173-ї повітряно-десантної бригади США та підрозділів Національної гвардії України. Навчання складаються з трьох ротацій, кожна з яких поділена на п’ять складових: індивідуальна підготовка, підготовка молодших командирів, підготовка відділень, взводів, рот і офіцерів штабів.
У результаті цих навчань Національна гвардія отримає добре підготовлених і оснащених три батальйони.

Після відвідин польового табору та навчань чотиризірковий генерал Реймонд Томас Одієрно (на знімку) заявив, що залишився задоволеним рівнем підготовки українських солдатів, їхнім бойових духом та прагненням поглиблювати свою майстерність.
«Після мого повернення до Сполучених Штатів Америки я буду доповідати про те, що співпрацю з Україною у галузі сектору безпеки варто продовжувати і посилювати. Вражає завзятість та самовідданість ваших солдатів та офіцерів як під час навчання, так й у реальних бойових діях», — наголосив начальник штабу Сухопутних військ США.

Львівська область.

Фото підполковника Володимира Скоростецького.