Кванджу (Корея). XXVІІІ Всесвітня літня Універсіада.
Протягом останніх днів скарбничка української команди поповнилася новими нагородами.
Почнемо з плавання, де зафіксовано наш найдзвінкіший успіх. Марія Лівер (на знімку) виборола золоту медаль на дистанції 50 метрів брасом (30,73). «Срібло» здобула Фіона Дойл з Ірландії — 31.09, а бронзовими нагородами відзначено одразу двох спортовок: італійку Мартіну Карраро та американку Емму Ріні — 31.11.
Захопливо відбувалися змагання у представниць художньої гімнастики. Ганна Різатдінова стала чемпіонкою у вправах з булавами. Вона також стала другою в багатоборстві (71.750).  Першою стала Йон Джа Сон (Корея) — 72.550, «бронза» у Мелітіни Станюти (Білорусь) — 70.800.
У цьому виді ми вибороли ще п’ять медалей. Збірна України взяла «золото» у групових вправах з булавами й обручами. Ще три відзнаки срібні — Ганна Різатдінова (вправи з м’ячем), збірна України в групових вправах у багатоборстві й у вправах зі стрічками. Й одна бронзова у Різатдінової у вправах зі стрічками. 
Дві срібні відзнаки, пройшовши складний турнірний шлях, вибороли наші волейбольні збірні — жіноча і чоловіча.
На першу половину вчорашнього дня в активі студентської збірної України була 31 нагорода: 8 золотих, 17 срібних і 6 бронзових. Це забезпечувало 8-ме місце серед 146 країн. 
Фото з архіву «Голосу України».