11 липня. «Динамо» (Київ) — «Вікторія» (Чехія, Пльзень). 0:0. На 27-й хвилині Коларж («Вікторія») не реалізував пенальті (воротар).
«Динамо»: Рибка, Гусєв, Бурда, Ягодінскіс, Макаренко, Петрович, Гармаш, Буяльський, Мякушко, Беланда (Мораес, 32), Кравець.
Вилучено Беланду, 27 (за розмови з рефері).
Рефері цілком справедливо призначив пенальті у ворота «Динамо». Однак півоборонець киян Беланда чомусь повів гарячі розмови з арбітром і отримав червону картку.
Одинадцятиметровий, котрий пробив бомбардир чехів Коларж, динамівський воротар Рибка парирував. І після цього (34-та хвилина) матч було зупинено. З обопільної згоди команд у складі «Динамо» замість Беланди вийшов Мораес. Із цим погодився тренер «Вікторії». Але австрійський суддя, виявивши незрозумілу принциповість, не погодився з таким рішенням обох команд.
Після перемовин судді з тренерським штабом «Динамо» Сергій Ребров наказав команді залишити поле...
Утім, усі ці пристрасті вже в минулому. Адже команда має інші інтереси і клопоти. Як відомо, сьогодні в Одесі динамівці, чемпіони і володарі Кубка України, проведуть поєдинок проти донецького «Шахтаря» за перший трофей нового сезону — Суперкубок країни. Початок зустрічі о 21:00.