Влада «ЛНР» наклала заборону на ввіз в «республіку» медикаментів з України. Днями вона прийняла відповідну постанову. Луганські аптеки й до цього відчували великий дефіцит лікарських препаратів. Тепер змушені закриватися. 

Щоб купити необхідні таблетки, пелюшки й шприци, потрібно обійти все місто, але найчастіше такі пошуки нічим не закінчуються. Тим, хто не може виїхати з Луганська й не має грошей, залишається сподіватися тільки на себе й морально готуватися до найгіршого.
Раніше хворих виручала «швидка допомога». Але тепер непоодинокі випадки, коли лікарі не можуть приїхати через відсутність бензину й лише консультують по телефону. Що ж стосується гуманітарної медичної допомоги з Росії, яка приходить у білих КамАЗах, то багато луганчан, з тих, хто постійно потребує медичних препаратів, про неї тільки чули.

Луганська область.

А тим часом

Жителі Антрацита вийшли на акцію протесту. Вони вкрай незадоволені окупаційною адміністрацією «ЛНР». Причинами народного гніву є брак продовольства, ліків і грошей, а також високий рівень злочинності. Протестувальників одразу ж розігнали.