У рамках робочого візиту Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка до Оттави підписано документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою.

Після набуття чинності угодою Канада відкриє українським експортерам вільний доступ до 98% свого ринку товарів. Натомість Україна, перш ніж лібералізувати ринок, повністю скасувавши імпортні мита, матиме в розпорядженні перехідний період. «Це має поглибити українсько-канадську співпрацю, збільшити наші двосторонні інвестиції. Це ще один крок до того, щоб зробити наші країни процвітаючими», — наголосив після церемонії підписання документа Арсеній Яценюк.
Окрім того, в Оттаві він зустрівся з місцевою українською громадою. Прем’єр подякував діаспорі за допомогу в реабілітації воїнів АТО, у справі гуманітарної допомоги та волонтерського руху.
Учора можливості залучення британських інвестицій в українську економіку Арсеній Яценюк обговорював під час візиту до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.