Після Закарпаття Президент Петро Порошенко приїхав до Львова і відвідав у лікарні швидкої допомоги постраждалих від вибуху міліціонерів.
«Ми все зробимо для того, щоб знайти і покарати тих, хто підняв руку на дільничного. Щоб у Львові і ніде в Україні не вибухали бомби. Теракти у Львові — це замах на всю Україну. Але нас не залякати», — наголосив він.
Глава держави вручив 31-річному капітану міліції Надії Андрухів орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а 24-річному старшому лейтенанту міліції Роману Личаку медаль «За бездоганну службу» ІІІ ступеня.
П. Порошенко також поспілкувався з батьками постраждалих від вибуху міліціонерів. Він заявив, що слідство пов’язує події в Мукачевому з терористичними актами у Львові: «Капітан міліції Надія Андрухів у дуже важкому стані через те, що злочинці одразу після терактів у Мукачевому вирішили розповсюдити терористичні акти на всю Україну і зробити спроби залякати міліцію, щоб кожен дільничний боявся йти на місце служби, щоб залякати цивільних українців у Галичині і по всій Україні. Злочинці не можуть вільно розгулювати зі зброєю по вулиці. Злочинці мають сидіти у в’язниці».

Львів.

 

На знімку: Президент України Петро Порошенко під час відвідання в лікарні міліціонерів, постраждалих від вибухів біля дільничних пунктів, втішає маму капітана міліції Надії Андрухів. 

Фото Михайла ПАЛІНЧАКА (прес-служба Президента України).