Шановні друзі!
Вітаю вас із Днем працівників торгівлі.
Торгівля є важливим елементом економічної системи, що гарантує її стійкість, забезпечуючи населення товарами та послугами. Будучи однією з найбільш прибуткових галузей національного господарства, вона формує основу для модернізації української економіки, її інноваційного оновлення. Торгівля є природним каналом взаємодії національних економік, саме її ефективний розвиток — запорука успішної інтеграції України в європейський економічний простір.
Сьогодні особливо хотілося б відзначити вашу віддану і плідну працю. У цей нелегкий час ви продовжуєте ефективно об’єднувати виробників і споживачів, постачаючи у найвіддаленіші куточки України, зокрема в зону бойових дій, товари, послуги та соціальну підтримку.
Щиро бажаю вам і вашим родинам миру, добра, здоров’я, здійснення всього задуманого. Нехай ваші знання, досвід, професіоналізм і надалі сприяють економічному розвитку країни, слугують на користь інтересам суспільства та стають надійною запорукою розвитку торгівлі, орієнтованої на задоволення зрослих потреб суспільства!

Голова Верховної Ради України Володимир ГРОЙСМАН.