Сім’я Олега та Людмили Сташуків із Лановеччини Тернопільської області передала бійцям десантно-штурмового батальйону 79-ї окремої аеромобільної бригади реанімобіль.


— Ми дуже вболіваємо за долю нашої Батьківщини, стежимо за всім, що відбувається в Україні, хоча давно живемо та працюємо за кордоном, — каже Людмила Сташук. — Ідея придбати авто для воїнів АТО виникла давно — спочатку планували купити позашляховик, але подумали, що реанімобіль зможе врятувати життя багатьом бійцям.


У далекій Португалії подружжя Сташуків має свій бізнес — займаються транспортними перевезеннями. Обоє працюють у парі далекобійниками і автомобіль для потреб українських воїнів купили за власні кошти. Їхні працівники та друзі допомогли з ремонтом машини.


Посилку для бійців доповнили й іншими важливими речами. Мешканці Хмельниччини, Івано-Франківщини та Тернопільщини придбали дефібрилятор, апарат для вентиляції легень, зібрали найнеобхідніші медикаменти. Лановецькі підприємці підсобили з продуктами.


Завдяки рівненським волонтерам реанімобіль безперешкодно пройшов розмитнення. Тепер його отримають бійці, що нині несуть службу у районі Маріуполя.


Тернопільська область.