Усьоме вирушив на схід України з волонтерською місією голова Млинівської районної ради Рівненської області Володимир Тутевич. Цього разу він доправив бійцям батальйону спеціального призначення МВС України «Січ» автомобіль і продукти.


Під час попереднього відрядження в батальйон «Карпатська січ» до Володимира Тутевича звернувся комбат підрозділу із проханням посприяти у придбанні автомобіля для потреб медичної роти, бо штатна техніка була знищена ворогом. Зрозуміло, що виконувати прохання спецназівців голова районної ради нікому не передоручав, а за рахунок власних заощаджень та коштів своїх друзів-патріотів придбав авто. Пригнав автівку із зарубіжжя Хорупанський сільський голова Василь Андрієнко. До речі, він також доклав чимало зусиль, щоб автомайстри з Рівного, Луцька, Хрінників, Хорупаня довели параметри автомашини саме для потреб військових медиків.


Крім того, жителі населених пунктів Війницької, Вовницької, Підлозцівської, Хорупанської сільських рад передали захисникам України продукти, якими завантажили два буси — в поїздку на Донбас Володимир Тутевич також «зафрахтував» і власне авто, яким у загальній кількості «намотав» понад два десятки тисяч тривожних кілометрів на схід України. Кермо свого буса довірив досвідченому водію — Війницькому сільському голові Михайлу Пуцаку. Від себе особисто голова районної ради також повіз українським воякам сто розкладачок, тридцять курток та деякі інші речі.


У далеку дорогу голів благословив настоятель Млинівської Свято-Покровської церкви отець Василь Ліщук.


Про це повідомив наш постійний читач із селища Млинів Рівненської області Віталій ТАРАСЮК.