Футбол. Ліга чемпіонів.   1/4 фіналу. Перші матчі.      1 квітня.
«Барселона» (Іспанія) — «Атлетико» (Іспанія, Мадрид). 1:1. Голи: Дієго, 56, Неймар, 71.
«Барселона»: Пінто, Альба, Алвеш, Піке (Бартра, 12), Маскерано, Бускетс, Фабрегас (Санчес, 68), Гаві, Іньєста, Мессі, Неймар. Тренер — Герардо Мартіно.
«Атлетико»: Куртуа, Годін, Гуанфран, Міранда, Луїс, Туран (Родрігес, 77), Габі, Тьягу, Коке, Коста (Дієго, 30), Вілья (Соса, 70). Тренер — Дієго Сімеоне. 
Рефері — Фелікс Бріг (Німеччина).
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 79 941 глядач.
Учетверте цього сезону зустрілися «Барселона» й «Атлетико», і знову між ними зафіксовано нічию. Це свідчення того, що тепер команди досить рівні за силами, а будь-яке їхнє протистояння є непередбачуваним. Адже все одно далі піде лише один клуб.
Перший тайм був рівним, хоча більше м’ячем володіли каталонці. Напруженість біля воріт суперника намагалися створювати обидва колективи, але до результативних ударів справа не дійшла.
По перерві завдяки несподіваному випаду «Атлетико» відкрив рахунок. Після цього «Барселона» почала нарощувати тиск, який часом ставав надпотужним. І не дивно, що каталонцям зрештою вдалося відновити рівновагу. Вони й надалі збільшували пресинг, однак дотиснути мадридців не змогли. Протистояння продовжиться в Мадриді, і воно обіцяє багато цікавого.
Інтрига зберігається, маленька
«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 1:1. Голи: Відич, 58, Швайнштайгер, 67.
МЮ: Де Геа, Джонс, Фердинанд, Відич, Бюттнер (Янг, 74), Гіггз (Кагава, 46), Каррік, Валенсія, Феллаїні, Руні, Велбек (Ернандес, 85). Тренер — Девід Моєс.
«Баварія»: Нойєр, Рафінья, Боатенг, Гаві Мартінес, Алаба, Лам, Швайнштайгер, Кроос (Гьотце, 74), Роббен, Мюллер (Манджукич, 63), Рібері. Тренер — Госеп Гвардіола.
Вилучено Швайнштайгера, 90 (друга жовта картка).
Рефері — Карлос Веласко Карбальо (Іспанія).
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд».       73 000 глядачів.
Перед матчем було багато розмов, що в нинішнього «Манчестер Юнайтед» немає жодних шансів проти такої сильної «Баварії». Однак зустріч на «Олд Траффорд» показала, що «червоні дияволи» можуть нав’язати боротьбу будь-якому супернику.
Звісно, переважну частину матчу мюнхенці володіли величезною територіальною перевагою, однак господарі надзвичайно зібрано зіграли в обороні, не давши супернику створити багато небезпечних моментів біля своїх воріт. Манкуніанці намагалися організовувати контратаки і одного разу могли досягти мети, коли Велбек не реалізував вихід сам на сам із Нойєром у першому таймі.  
А забиті м’ячі глядачі побачили в другій половині зустрічі. Спочатку англійський клуб відкрив рахунок зусиллями Відича, але баварці досить швидко відновили рівновагу. Відзначився Швайнштайгер.
Такий підсумок першого матчу, безумовно, на руку «Баварії». Однак результат залишає надію на вдале продовження і «Юнайтед». Хоча домогтися успіху на «Альянц Арені» в Мюнхені «червоним дияволам» буде надскладно. Варто зважити й на те, що в складі німецького клубу за  тиждень ми не побачимо Мартінеса та Швайнштайгера. Перший перебрав «гірчичників», а другого наприкінці манчестерського матчу вилучили з поля.
Неймар.
 
Бастіан Швайнштайгер (праворуч).
 
Фото uefa.com.